Yksityiset

Tämän osion alta löydät kaikki Aarnivalkeassa asuvat yksityiset hevoset ja ponit.

Yksityiseksi?
Tiedot ja ohjeet yksityisen Aarnivalkeaan tuomiseen löydät yllä olevan linkin takaa.

Yksityiset
Emma

Emma
Ponimaisuudestaan huolimatta Emma on kiltti ja kaikkien käsiteltävissä. Lapset voivat hoitaa ja käsitellä tammaa miten päin vain, ja Emmalla riittää malttia kaikkien kanssa touhuamiseen – lapsien huomiosta ja rapsutuksista poni nauttiikin erityisen paljon. Om. Tinanja (Emmalle otetaan hoitaja)

 

Viuhti

Viuhti

Viuhti on energinen ori, jolla riittää aina pilkettä silmäkulmassa. Orilla on mahtava ego, eikä se pelkää esiintyä sen enempää tammoille kuin ihmisillekään, jonka vuoksi Viuhdin kanssa on hoitaessa oltava hyvinkin tarkkana koko ajan. Om. Jannica (Viuhdille otetaan hoitaja)

 

Rontti

Rontti
Rontti on oikukas ja temperamenttinen ruuna, omaten kuitenkin äärimmäisen hyvän huumorintajun. Toisinaan Rontin lempipuuhaa on harjapakin sisällön levittely käytävälle sillä välin, kun Miina on hakemassa varusteita ja toisinaan ruuna kaatelee vesiämpärit pitkin tallikäytävää aiheuttaen harmaita hiuksia myös muille. Ruunan käsittelyssä on noudatettava tarkoin annettuja ohjeita, jotta saadaan ylläpidettyä auktoriteettia. Ratsuna Rontti on kyllä osaava, mutta sen toimimiseksi vaaditaan jo melkoiset taidot.
Om. Miina