Tilukset

Ratsastuskoululla tulee olla myös tilat, joissa toimintaa pyöritetään. Kulunut, mutta hyvin siisti yleiskuva tervehtii ketä tahansa tilalle astujaa. Hevosilla on reilusti tilaa tarhoissaan, ja karsinat ovat kaikki tarpeelliset vaatimukset täyttäviä unohtamatta sitä, että ponit saavat viettää melko vapaata elämäänsä pihatossaan.

Omistajat & päärakennus
Tallin omistavat Tinanja & Jannica, jotka asuvat tilan yhteydessä olevassa päärakennuksessa. Päärakennus on enemmänkin kartanomainen kuin pelkkä asunto, ja sinne kesäisin mahtuu majoittamaan myös leiriläiset. Myös työntekijät asuvat pääsääntöisesti päärakennuksessa.

Maastot
Aarnivalkea sijaitsee kuvankauniiden maisemien varrella, ja tämä antaa tallille myös hyvin kauniit maastot ja mahdollisuudet pidempiinkin vaelluksiin.

Talli & pihatto
Ratsastuskoulun perusvarustukseen kuuluu tietenkin talli, johon mahtuvat kaikki hevoset, näiden varusteet ja kaikki muu tarvittava pesupaikkaa unohtamatta. Tallin lisäksi pikkuponeilla on oma pihattorakennuksensa, jossa nämä saavat vapaasti olla ulkona tai sisällä.

Tarhaus & tallipaikat
Työntekijöiden ja kävijöiden elämän helpottamiseksi olemme tehneet kartat tarhaus- ja karsinapaikoista koskien yksityisiä ja tuntihevosia. Myös pihatossa asuvat on merkitty karttoihin.