Hoitajat

Löydät hoitajien kaapit ja listan hoitajista täältä. Hoitajien hoitohevosilleen hankkimat tarvikkeet ja tavarat löydät foorumiltamme kyseisen hevosen alueelta.

Hoitajat

[ei vielä ketään]

Kuukausittain muuttuvat lisätehtävät

Hoitajilla on Aarnivalkeassa mahdollisuus saada lisätienestiä tekemällä kuukausittaisia tehtäviä hoitotarinoidensa ohessa. Hoitotarinasta voi maksimissaan saada 20v€, mutta lisätehtävästä saa tehtävän erikseen määrittelemän lisäsumman rahaa, yleensä noin 10-20v€ hoitotarinan palkan lisäksi. Lisätehtävissä voi olla rajoituksia sen suhteen, mitä ennakkovaatimuksia niillä on: osa voi vaatia hoitomerkki II suorittamisen ennen tehtävän tekemistä.

Löydät aiemmat tehtävät ja tehtäviin osallistuneet hoitajat Hoitajat -osiosta foorumiltamme. Jokainen tehtävä tulee tehdä erikseen, eli niitä ei saa kaikkia tehdä samassa hoitotarinassa. Tehtävän saa tehdä vain kerran kuukaudessa.

Tehtävätyypit

Upota sanat tarinaan – tehtävätyyppi nimensä mukaisesti antaa kirjoitushaasteen, jossa tulee tehtävänannossa mainitut sanat ja ilmaukset upottaa tarinaan. Näiden käyttämisestä tarinoissa saa 10v€.
Kirjoitusaiheet antavat tarinalle aiheen. Näiden käyttämisestä tarinoissa saa 10v€. Aiheista valitaan yksi.
Otsikot ovat nimensä mukaisesti tarinoiden otsikoita. Näistä saa valita yhden, ja tarinasta saa lisätienestiä 10v€, mikäli tarina vastaa otsikkoa edes kohtuullisesti. Et voi ottaa otsikoksi siis mustikkaa, jos kirjoitat mansikoista.

Helmikuu 2017

Upota sanat tarinaan -sanat ja ilmaukset ovat
vessapaperi
avain
rannerengas
smurffi

Kuukauden kirjoitusaiheet ovat
– Tutustu tallinpitäjiin (Jannica/Tinanja) –
– Tapaa tallityöntekijät (Jesse/Sara) –
– Kadonnut poni (kuka on karannut ja mihin?) –

Otsikot tälle kuulle ovat
Helinäkeijun salaisuus
Kadonnut estetolppa
Villit pihattoponit

Ansaittavat merkit

Hoitaja voi Aarnivalkeassa ansaita erilaisia merkkejä. Jokaisen merkin alla on selitys, mikä merkki on kyseessä. Osa merkeistä voi olla vain kerran ansaittavissa. Merkkien ansaitsemisesta löydät lisätiedot foorumiltamme Hoitajat -osiosta.

Hoitomerkki I
Hoitomerkki II
Hoitomerkki III