Ystävänpäivä 2017

Aarnivalkean ensimmäinen ystävänpäivätapahtuma ja samalla ensimmäinen tapahtuma, jonka ratsastuskoulu järjestää: tämä voidaan siis laskea myös grad opening – tapahtumaksi, ja siltä ohjelmakin hieman vaikuttaa.

Ohjelmassa luvassa talutusratsastusta luotettavilla poneillamme Tinkulla & Spoofylla sekä isommille kävijöille Dunnolla & Eldyrillä. Avointen ovien yhteydessä tietenkin informatiivinen esittelykierros, jonka aikana pääsette tutustumaan poneihin ja hevosiimme, sekä tallin tiloihin ja toimintaan. Pääset varaamaan itsellesi tunnin, meillä on myös ikioma äijäryhmä sekä tätien ryhmä, joissa harrastetaan rennommin. Hevosemme etsivät myös hoitajia. Buffetissa tarjolla pikkupurtavaa ja kahvia. Meille voit myös majoittaa yksityisesi.

 Ohjelma ja aikataulu

Ohjelma starttaa virallisesti kello 17, mutta ovet ovat avoinna koko päivän klo 10 lähtien vierailijoille. Tällöin mahdollista tavata ratsastuksenopettajat ja päästä talutusratsastukseen. Esittelykierros alkaa noin kello 17, jolloin tutustutaan ryhmänä hevosiin ja kerrotaan toimintaperiaatteista. Talutusratsastus käynnissä koko illan klo 20 saakka, päivällä kysynnän mukaan. Maneesilla on myös mahdollista päästä seuraamaan kouluratsastustunteja klo 16-18. Ohjelmaan ja talutusratsastukseen ei vaadita ilmoittautumista.

Iltakisat, säännöt & luokat

Tuntien jälkeen starttaavat iltakisat, jonne ovat tervetulleita aivan kaikki ratsukot, avustajan käyttö alkeisluokissa sallittua. Esteluokkiin suosittelemme turvaliivin käyttöä. Kaikkien luokkavoittajien kesken arvomme yksityisvalmennuksen Aarnikalliossa. Ratsastusasuna siisti asu, kannukset eivät pakolliset.
– 2 luokkaa / ratsu
– 2 ratsua / luokka / ratsastaja
– rajattomasti osallistujia luokkiin

Luokka 1. Raviohjelma (avoin aloitteleville ratsukoille)
Luokka 2. Helppo C
Luokka 3. Ristikkoluokka (avoin aloitteleville ratsukoille)
Luokka 4. 50-60cm

Ilmoittautuminen

Alle, keskustan topicciin tai sähköpostiin otsikolla Ystävänpäivä 13.2. mennessä. Osallistuminen ainoastaan alla olevassa muodossa:

Luokka / luokat nro
Ratsastaja – Ratsu