Vieraskirja

Aarnivalkean vieraskirjan löydät täältä. Muistathan hyvät käytöstavat? Vieraskirja on moderoitu, eli viestit näkyvät vasta ylläpidon ne hyväksyttyä. Viesteihin vastataan keskimäärin 1-2 arkipäivän kuluessa.

Kisakutsut ovat tervetulleita. Toisten virtuaalitallien mainokset ovat sallittuja, mikäli viestissä on jotain muutakin asiaa, kehuja, kritiikkiä, eikä mainos ole kovin pitkä. Myös linkinvaihtopyynnötyhteistyöasiat ja kaikki muu mahdollinen palaute ja kysymykset kuuluvat tänne.

Ilmoittautumiset tapahtumiin ja kisoihin, sekä muut vieraskirjaan sopimattomat asiat voi laittaa Aarnivalkean sähköpostiin: aarnivalkea@ceresrpg.net. Sähköpostia lukevat molemmat ylläpitäjät.

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
*:lla merkityt kentät ovat pakollisia
Sähköpostiasi ei julkaista
Turvallisuussyistä wordpress tallentaa IP-osoitteesi 91.152.241.248.
Pidätämme oikeuden muuttaa, poistaa tai olla julkaisematta viestejä.
Lady Roxana Lady Roxana wrote on February 20, 2017 at 5:27 pm:
Rakkaat linkinvaihtajat ja yhteistyöläiset!

Keväinen tervehdys linnan mailta. Viimeksi kirjoittanut ties milloin, mutta ehkä aika tulla kertomaan Dragonin kuulumisia.
Helmikuun turnajaiset olivat menestys. Paljon osallistujia ja kokeilijoita, että saatiin hienot turnajaiset pystyyn. Hevosten kilpailukalenterit saaneet täytettä ja uusiakin tullut, mutta virtuaalihevosia ei ole koskaan liikaa! Elämä etenee vauhdikkaasti oppipoikien tarinoiden ja omien tarinoiden sekä kuvien mukana. Oppipoikia kaipaisin lisää, mutta virtuaalimaailman lama on todellinen. Tai sitten kyseessä on vain tuurista.
Seuraavaksi ajattelin pitää ensi kuussa suuret ratsujousiturnajaiset, jotka kestäisivät viikon. Olisiko sponsoreita tarjolla palkintojen muodossa esimerkiksi? Muutakin saa ehdottaa!
Muuta en osaa meidän elämästä kertoa. Sitä sun tätä, ylä- ja alamäkeä.
Entäs mitäs tänne? Olisiko teillä kiinnostusta pitää jotain yhteistätoimintaa maaliskuun jälkeen? Pakko keskittyä kirjoituksiin ja toukokuussa alkaa IRL-työt Ruissalossa suurella todennäköisyydellä.

Lady Roxana,
Dragon Age Estate,
http://dragonstable.suntuubi.com/
Admin Reply by: Jannica
Kiitoksia kuulumisista, meillä on myös sen verran kiirusta Tinanjan kanssa, että voitaisiin katsoa maaliskuulla tuota yhteistyötoiminnan muotoa vielä lähempänä 🙂
Ellu Ellu wrote on February 12, 2017 at 9:57 am:
Hei!
Kyselitte vieraskirjassamme yhteistyötä. Tulin ilmoittamaan että yhteistyö tallinne kanssa käy vallan mainiosti 🙂

Kuulemiin,
Ellu
Admin Reply by: Tinanja
Aivan loistavaa! Me lisäilemme teidät listalle ^^
Kioja Kioja wrote on February 11, 2017 at 4:40 pm:
Morjes! Linkinvaihto sopii mainiosti! 😀
Admin Reply by: Tinanja
Jei! Me linkitellään teidätkin ^^
Veera Lehti Veera Lehti wrote on February 11, 2017 at 3:29 pm:
Heippa, tosi kotoisan oloinen talli teillä täällä! Meilläkin on kehitteillä harrastetalli Storholm. Sopisiko teille linkkivaihto?
Admin Reply by: Jannica
Heippa, sopii mainiosti, tulen vielä vastaukselle teille!
Jouni Jouni wrote on February 10, 2017 at 9:58 pm:
Aivan juu, taisi varmaan tuo kotisivu -kohta unohtua täyttää :D. Eli Kirkkojoen tallilta tulen, ja tässä vielä osoite, että varmasti pääsee perille: http://kirkkojoen.virtuaalitalli.fi/
Admin Reply by: Tinanja
Aivan loistavaa! Päivitellään tämän viikonlopun aikana noita linkkejä tuolla ^^
J. / Hemsburyn väki J. / Hemsburyn väki wrote on February 10, 2017 at 2:32 pm:
Linkinvaihto Hemsburyn ja Aarnivalkean välillä sopii hyvin! Linkittelen teidät toivottavasti viikonlopun aikana. 🙂
Admin Reply by: Tinanja
Moikka! Loistavaa, mekin linkittelemme teidät pian!
Jouni Jouni wrote on February 10, 2017 at 12:23 pm:
Heips! Olin näköjään unohtanut tulla vieraskirjaan asti vastaamaan, mutta tässä sitä nyt ollaan :D. Eli linkinvaihto sopii tietysti paremmin kuin hyvin! Olenkin jo teidät linkittäny :)!
Pakko vielä tännekin kehua, että tosi kaunis nimi tämä Aarnivalkea, ja lämpimän tunnelmalliset sivut! Paikkana kutsuva, tykkään kovasti 🙂 Toivotan Aarnivalkealle menestystä ja pitkää ikää!
Admin Reply by: Tinanja
Moi! Ja kiva että linkinvaihto käy. Toki olisi kiva jos olisit viestissäsi vielä täsmentänyt, että mistä sivusta on kyse :DD Mutta palaillaan, yritän katsoa, mistä kaikkialta linkinviahtoa on kyselty ^^'
Roxana Roxana wrote on February 4, 2017 at 4:34 pm:
Jumalten tervehdys!

Meille linkinvaihto sopii erittäin hyvin 🙂 Halnalkan kanssa voidaan keksiä jotain mukavaa yhteistyötä, koska lohikäärmeet ovat elämä ♥

Miekat kilisten,
Roxana
Admin Reply by: Tinanja
Ou jea, voidaan palailla Hajnalkan suhteen vielä tuossa kohtapuoliin, kunhan saan jotenkin taas aikataulut järjestykseen ^^ Ja lisäilen linkkinne linkinvaihtolaisiimme, aivan loistavaa, että käy ^^

Ja jos jotain tapahtumia yms. haluaa järjestellä Aarnivalkeankin kanssa niin nykäise hihasta! Palaillaan ^^